Menü

Érzelmi intelligencia tréning

. Látogatás 1420 alkalommal , 1 Mai látogatások

Kezdés: 2019.11.16
Befejezés: 2019.11.16
Időpont: 09:00 to 16:30

Helyszín: 1063 Budapest, Szív utca 20.

Leírás

Érzelmi intelligencia tréning

 

Az érzelmi intelligencia egy összetett készség, amely két nagy, ezen belül pedig 2-2 kisebb kategóriára osztható.
Ezek a következők:

 

  Személyes kompetencia Társas
kompetencia
Tudatosság Éntudatosság Társas tudatosság
Menedzselés Önmenedzselés Kapcsolatmenedzselés

 

Az „éntudatosság” fogalom takarja mindazokat a belső folyamatokat amelyek az érzések azonosításával: felismerésével, megnevezésével, intenzitásának felmérésével kapcsolatosak.

Az „önmenedzselés” az érzések kezeléséről szól: ide tartozik az indulatok ellenőrzése, az érzések és a tényleges cselekedetek közötti különbségtétel, a stresszcsökkentés, a vágyteljesítés késleltetése.

A „társas tudatosság” kategória alatt értjük a másokra való odafigyelés képességét, mások megértését, adott helyzetek érzelmi vonulatainak felismerését.

A „kapcsolatmenedzselés” során a kapcsolat kialakítás és megtartás a központi kérdés, mit és hogyan teszünk, saját és mások felismert érzéseinek tudatában.

A fenti kategóriák között meghatározott hierarchia áll fenn, egymásra épülnek. Az éntudatosság jelenti az alapot.

A tréningünkön résztvevőink visszacsatolást kaphatnak saját érzelmi intelligencia szintjükkel kapcsolatosan, valamint hatékony gyakorlatokkal fejlesztjük az egyes készségeket.
Az EQ fejlesztése legeredményesebben külső segítség, visszajelző személy bevonásával valósulhat meg, ezért a tréningen páros és kiscsoportos gyakorlatokkal dolgozunk.

 

Jelentkezési űrlap

* jelentése: kötelező mező

Üzenet, kérdés

Esemény rövid tájékoztató:

A tréningünkön résztvevőink visszacsatolást kaphatnak saját érzelmi intelligencia szintjükkel kapcsolatosan, valamint hatékony gyakorlatokkal fejlesztjük az egyes készségeket.

Jelentkezőként - illetve szervezet esetében a költségviselő képviseletében - igazolom, hogy a fenti esemény rövid tájékoztatót elolvastam és a részvételi feltételeket elfogadom, illetve az alábbi árat legkésőbb a tréning kezdete előtt 3 nappal banki utalással megfizetem a Holmen Kft. által emailben megküldött Díjbekérő szerint. *

Választott ár:

Közép és nagyvállalatok: 55 000 Ft+ÁfaKisvállalkozás vagy állami szektor: 40 000 Ft+ÁfaAlapítványok,egyesületek: 35 000 Ft+ÁfaMagánszemély: 30 000 Ft(Bruttó)

Magánszemélyek részére az ár tartalmaz egy 1 órás coaching-ot, melyet előre egyeztetett időpontban lehet igénybe venni.

Adatvédelmi Szabályzat és Adatkezelési Tájékoztató

Az Adatvédelmi Szabályzatot és Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

A Jelentkezem gomb megnyomásával igazolom, hogy jelen űrlapon megadott adataim tárolására engedélyt adok a weblap üzemeltetőjének.*

A Holmen Kft. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-103281/2016

Helyszín – Térkép

Holmen Kft.

Tréner: Török Zoltán,PMP Cím:2141 Csömör Bitskey Gyula u. 23. Mobil:+36 30 924 6908 Email : ztorok@holmen.hu

Kapcsolat

Rólunk:

Képzéssel, fejlesztéssel, menedzsment tanácsadással foglalkozó cég vagyunk amely önállóan, valamint a szektor több, nagyobb, neves vállalkozásának partnereként működik évek óta sikeresen.

A tréninget tartja:

Török Zoltán, 17 éves  projektmenedzsment és vezetési tanácsadói gyakorlattal rendelkező PMP vezető tanácsadó, projektmenedzser, tréner.

Az eseményhez tartozó fenti Jelentkezési űrlap kitöltésével vagy  a ztorok@holmen.hu címen lehet jelentkezni.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó események