Menü

Készségfejlesztés

Készségfejlesztés – Egyéni és csoportos hatékonyság fejlesztés

készségfejlesztés

Készségfejlesztő tréningjeink közös vonása, hogy bizalmi légkört teremtünk, ahol a résztvevők az egyedi megnyilvánulásokhoz támogatást, biztatást kapnak. Ily módon, ha szükséges, megfelelő biztonságos határok  között könnyebben lépnek ki a komfort zónájukból, így pedig teljesebb fejlődés következhet be.

Komplex, több lépcsős fejlesztő programok megtervezésére és lebonyolítására is megfelelő felkészültséggel rendelkezünk, spektrumunk magában foglalja az egyedi és csoportos fejlesztések terén a tréningeken túl a coaching (life és business coaching) eszköztár alkalmazását is. Főbb hatóterületek: egyéni és csoportos hatékonyság fejlesztés, ezen belül például kommunikáció, konfliktus- és stresszkezelés, motiválás, feladat- és probléma megoldás, együttműködés fejlesztés. A vezetői készségfejlesztés kiemelt nagy képzési területünk, lásd külön menüpont alatt.

A legkülönbözőbb fejlesztési és probléma megoldást célzó igényeknek is meg tudunk felelni. Minden munkát projektszerűen kezelünk, alapos  megbízói igényfeltárással, majd azt követően, szervezetek esetén az érintett  munkatársi kör és igényeik felmérésével indítva. Fejlesztési terveinket megfelelő módon, ha kell több körben és menetközben is egyeztetjük, finomhangoljuk. A képzések megvalósítása során is igyekszünk az elvárásokhoz mindenben igazodni. Ha a fejlesztés igényli, flexibilisen alkalmazkodunk az adott helyzetekhez, a jelentősebb változtatásokat a megbízóval egyeztetjük.

 

Bővebb információ:

Célok elérése             Problémamegoldás         Kommunikáció        Érzelmi intelligencia

Stresszkezelés          Konfliktuskezelés            Coaching                  Mindfulness               

 

Bővebb információt a témáról, illetve testre szabott  ajánlatot itt  kérhet.

Vissza a lap elejére