Menü

PM21 Modern, emberközpontú projektmenedzsment

PM21 Modern, emberközpontú projektmenedzsment

PM21 Modern, emberközpontú projektmenedzsment

PM21 Modern, emberközpontú projektmenedzsment – 2×3 napos tréning projektvezetőknek

A képzés célja:

A tréning kiváló lehetőség ambíciózus projektmenedzsereknek arra, hogy elsajátítsák mindazon erős alapokat, melyek a 21. század gyorsan változó és összetett környezetében futó projektekben a boldoguláshoz és a magasszintű projektvezetői teljesítményhez szükségesek.

A képzés tartalma:

1. modul (1-3. nap): Módszertan és hatékony alkalmazása
2. modul (4-6. nap): Személyes hatékonyság és vezetői készségek fejlesztése

A modulok külön, önállóan is elvégezhetők, a 2. modul elvégzéséhez azonban mindenképpen ajánlott, hogy a résztvevő pm módszertani ismeretekkel és legalább némi projekttapasztalattal – minimum résztvevőként – rendelkezzen.

Ugrás: Időtartam, Díjak, Kedvezményekhez

A tréning teljes összhangban van a világban jelenleg legelterjedtebb projektmenedzsment módszertanok (PMI – PMBOK Guide® illetve agilis vonalon a SCRUM) aktuális változataival. Azok adekvát alkalmazására, – ahol szükséges, azok ideális vegyítésére is, – jól használható módszereket mutat be.

Az 1. modul fókuszában elsősorban a különböző megközelítések és azok helyzetfüggő alkalmazása, a célszerű folyamatlépések és a hatékony eszközök megismertetése és kipróbálása, használatának gyakorlása áll.

A 2. modul gyakorlatorientáltan készíti fel a résztvevőt az ügyféllel, a cégvezetéssel, a beszállítókkal, a projekttagokkal és egyéb projektérintettekkel való megfelelő együttműködésre, illetve a vezetői feladatokra.

Fókuszpontok: érintettek (stakeholderek) kezelése, helyzetfüggő vezetés, hatékony kommunikáció, delegálás, döntéshozatal, problémamegoldás, konfliktuskezelés, stresszkezelés, motiválás, valamint mindezek mögött fontos alapként némi önismeret, illetve érzelmi intelligencia.

Alkalmazott módszerek:

A tréning során a legfőbb alkalmazott tanulási módszer az, hogy az aktuális témában egy interaktív prezentációs témafelvezetést követően rövid értelmezés, megbeszélés, példák következnek. Ezután pedig a puding próbája a gyakorlati, mintaprojektbeni szimuláció kerül kivitelezésre. Ez általában kiscsoportos (3-5 fő) műhelymunkában történik, különösen a módszertani részben. Végül a feldolgozást tanulság levonás zárja.

A tréninget egyéni munka, tesztek, a teljes csoport részvételével zajló adekvát feladatmegoldások, helyzetgyakorlatok és frissítő, játékos, mozgásos elemek teszik még hasznosabbá és élvezetesebbé. A jó hangulatban való eredményes tanulás garantált!

A képzés kezdő projektvezetők esetén gyors megoldás az erős, azonnal használható alapok megszerzéséhez, közepesen gyakorlott illetve senior projektvezetők esetén pedig rendszerezi, új elemekkel és mélyebb megértéssel egészíti ki illetve emeli új szintre a korábbi tudást.

A tréner:

A tréninget 20 év projektmenedzsment szakmai gyakorlattal és több mint 16 éves pm tréneri tapasztalattal, Project Management Professional (PMP®) nemzetközi minősítéssel rendelkező szakember, tréner, coach tartja.

Trénerünk nagyszámú kiváló minősítésű személyes referenciával bír multinacionális cégek, magyar nagy és közepes méretű szervezetek és kisebb százalékban kivállalkozások részéről, valamint a PMI standard PMBOK Guide® magyarul Projektmenedzsment útmutató magyar szakmai fordító/lektor csapatának is állandó tagja.

A PM21 Modern, emberközpontú projektmenedzsment képzés díja:

A teljes képzésre, azaz 1-2. modulra történő együttes jelentkezés esetén 10%-os megtakarítás érhető el, az egyéb esetleges kedvezményeken felül.

Alapár: 360 000 Ft + áfa / fő (multinacionális cégek, közép- és nagyvállalatok)

Magánszemélyek: bruttó 190 000 Ft / fő

Alapítványok, egyesületek, egyházak, nem állami tulajdonú nonprofit szervezetek munkatársai: 220 000 Ft+áfa /fő

Állami szervezetek, valamint mikro- és kisvállalkozások munkatársai: 250 000 Ft+áfa /fő

Kedvezmények:

A képzés előtt legalább 20 nappal történő előre fizetés esetén 2%.

Egyszerre 2 fő egy szervezettől: 10% kedvezmény, 3 vagy több fő: 15%.

PMI tagok: 10%

A kedvezmények összevonhatók.

Az induló aktuális  képzésekről az „Események” között  tájékozódhat.

Bővebb információt a témáról, illetve testre szabott  ajánlatot itt  kérhet.

Vissza a lap elejére