Menü

Filozófiánk, szakmai megközelítésünk

Filozófiánk, szakmai megközelítésünk:

Filozófiánk, szakmai megközelítésünk

A mai hatékony emberközpontú tudatos vezetés alapja az olyan együttműködés, amelyben a munkatársak bevonásán keresztül kiaknázható a csapatok kreatív energiája. Ezt a szervezeti működést a rugalmas keretek között megélt egyéni szabadság, pozitív munkahelyi légkör jellemzi, amely megfelelő menedzselés mellett kihozza a szinergikus hatásokat és nyertes-nyertes helyzeteket teremt.

A nagyfokú specializáció és a felgyorsult folyamatok és változások nyitott szellemiségű, helyzetfüggő, agilis vezetési stílusú irányítókat, coaching technikákban járatos vezetőket igényelnek.

A nevünk a „holisztikus menedzsment” szavakból alkotott betűszó, amely máris sokat elárul a munkáink során alkalmazott megközelítésünkből.

A fejlesztést, probléma megoldást sosem elkülönült, önmagában létező dolognak tekintjük, hanem lehetőségeinkhez mérten minden esetben a környezetet is vizsgáljuk. Alaposan feltérképezzük a megbízói indítékokat, elvárásokat, motivációkat és a megbízással kapcsolatban létező összefüggéseket, körülményeket, az érintettek körét, elvárásait, ráhatását, hozzáállását.

Fontos, hogy megbízóinkkal, ügyfeleinkkel, képzéseink résztvevőivel egy irányba dolgozzunk és pontosan értsük egymást.

Értékeink