Menü

Célok elérése

. Látogatás 1496 alkalommal , 1 Mai látogatások

Kezdés: 2018.03.10
Befejezés: 2018.03.10
Időpont: 10:00 to 17:00

Helyszín: 1149 Budapest, Pillangó park 7.

Leírás

Célok elérése

 

Mindannyiunknak folyamatosan vannak kisebb-nagyobb céljai az életben. Te mit szeretnél elérni? Van életcélod? Megvan a recepted az élethez, megvan a forgatókönyved a céljaid eléréséhez?

A siker, vagy kudarc már a célok kitűzésénél, megfogalmazásánál eldőlhet. Döntő tényező a motiváltságunk is. Fontos a követés: hol tartok most? Min kellene változtatnom és hogyan? 

Szervezetek esetében a tréning a résztvevő munkatársak önállóbb és hatékonyabb munkavégzését közvetlenül segíti. Emellett a  szervezeti hatékonyságot nem csak az egyes kollégák magasabb teljesítménye, hanem az általuk a többiek részére közvetített minta, illetve az átadott tudás, munkamódszerek és a tanultak nyomán bevezetett változások is növelik.

Üzenetünk magánszemély érdeklődőknek:

Bármilyen életcéljaid, bármilyen kisebb-nagyobb célkitűzéseid vannak, tudunk segíteni abban, hogy közelebb kerülj az elérésükhöz. Olyan működő módszereket és megközelítést ismerhetsz  meg a tréningen, amely talán még azt is megváltoztatja jó irányban, ahogy a világra tekintesz, illetve megváltoztatja az életed.

Új! Holisztikus, test-lélek szellem szinten ható fogyás program : https://holmen.hu/fogyas-program/

 

Jelentkezési űrlap

 

Helyszín – Térkép

Holmen Kft.

Tréner: Török Zoltán,PMP Cím:2141 Csömör Bitskey Gyula u. 23. Mobil:+36 30 924 6908 Email : ztorok@holmen.hu

Kapcsolat

Rólunk:

Képzéssel, fejlesztéssel, menedzsment tanácsadással foglalkozó cég vagyunk amely önállóan, valamint a szektor több, nagyobb, neves vállalkozásának partnereként működik évek óta sikeresen.

A tréninget tartja:

Török Zoltán,  PMP 18 éves  projektmenedzsment és vezetési tanácsadói gyakorlattal rendelkező vezető tanácsadó, projektmenedzser, tréner, life és business coach.

Az eseményhez tartozó fenti Jelentkezési űrlap kitöltésével vagy  a ztorok@holmen.hu címen lehet jelentkezni.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó események