Menü

Mindfulness – Tudatos jelenlét

. Látogatás 1175 alkalommal , 1 Mai látogatások

Kezdés: 2019.01.10
Befejezés: 2019.01.10
Időpont: 09:00 to 16:30

Helyszín: 1149 Budapest, Pillangó park 7.

Leírás

Mindfulness – Tudatos jelenlét

 

A meditáció áldásos hatásai az életminőségre manapság már közismertek. Mostanra már az üzleti élet szereplőinek nagyobb része is felismerte, hogy mennyire fontos a múlttal való túlzott foglalkozás és a jövő túltervezése helyett a jelenre fókuszált állapot, a jó közérzethez, a kreativitás kibontakoztatásához, a helyes döntések meghozatalához, a pozitív, alkotó légkör megteremtéséhez. Sok szervezet már elkezdte bevezetni, vagy fontolgatja a meditáció, illetve a mindfulness bevezetését munkatársai körében.

A mindfulness módszer a jelenben, itt és mostban levés természetes módszerét tanítja, egyfajta éber meditációs technika, amely felszabadítja ezzel a bennünk szunnyadó erőforrásokat. Stresszcsökkentő és gyógyító, természetes örömfokozó, kreativitás és teljesítmény növelő. Ebben a programban a mindfulness működési mechanizmusának elméletén túl, a gyakorlatban, többféle élethelyzetre is kipróbáljuk a módszert, megtanuljuk az alapjait, megtapasztaljuk az erejét.

Jelentkezési űrlap

Vállalkozás neve*

Vállalkozás neve*

* jelentése: kötelező mező

Esemény rövid tájékoztató:

A résztvevők megismerik a mindfulnesst, mint erőteljes stresszcsökkentő és hatékonyságnövelő módszert, elsajátítják annak alapjait. Nő jelenlét tudatosságuk, ezáltal segítve a hétköznapok kihívásainak könnyebb kezelését.

A "Jelentkezem" gomb megnyomásával igazolom, hogy a fenti esemény rövid tájékoztatót elolvastam és a részvételi feltételeket elfogadom, illetve az alábbi árat a helyszínen vagy legkésőbb a tréning kezdete előtt 3 nappal banki utalással megfizetem. *

Választott ár:

Közép és nagyvállalatok: 55 000 Ft+ÁfaKisvállakozás: 40 000 Ft+ÁfaAlapítványok,egyesületek: 35 000 Ft+ÁfaMagánszemély: 30 000 Ft(Bruttó)

Adatvédelmi Szabályzat és Adatkezelési Tájékoztató

Az Adatvédelmi Szabályzatot és Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

A Jelentkezem gomb megnyomásával igazolom, hogy jelen űrlapon megadott adataim tárolására engedélyt adok a weblap üzemeltetőjének.*

* jelentése: kötelező mező

A Holmen Kft. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-103281/2016

Helyszín – Térkép

Holmen Kft.

Tréner: Török Zoltán,PMP Cím:2141 Csömör Bitskey Gyula u. 23. Mobil:+36 30 924 6908 Email : ztorok@holmen.hu

Kapcsolat

Rólunk:

Képzéssel, fejlesztéssel, menedzsment tanácsadással foglalkozó cég vagyunk amely önállóan, valamint a szektor több, nagyobb, neves vállalkozásának partnereként működik évek óta sikeresen.

A tréninget tartja:

Török Zoltán, 17 éves  projektmenedzsment és vezetési tanácsadói gyakorlattal rendelkező PMP vezető tanácsadó, projektmenedzser, tréner.

Az eseményhez tartozó fenti Jelentkezési űrlap kitöltésével vagy  a ztorok@holmen.hu címen lehet jelentkezni.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó események