Menü

PM21 Modern, emberközpontú projektmenedzsment 2. modul

. Látogatás 2311 alkalommal , 1 Mai látogatások

Kezdés: 2020.04.01
Befejezés: 2020.04.03
Időpont: 09:00 to 16:30

Helyszín: ONLINE

Leírás

PM21 Modern, emberközpontú projektmenedzsment 2. modul

 

PM21 Modern, emberközpontú projektmenedzsment   (2×3 napos tréning projektvezetőknek) 2.modul

A tréning kiváló lehetőség ambíciózus projektmenedzsereknek arra, hogy elsajátítsák mindazon erős alapokat, melyek a 21. század gyorsan változó és összetett környezetében futó projektekben a boldoguláshoz és a magasszintű projektvezetői teljesítményhez szükségesek.

A tréning teljes összhangban van a világban jelenleg legelterjedtebb projektmenedzsment módszertanok (PMI – PMBOK Guide® illetve agilis vonalon a SCRUM) aktuális változataival. Azok adekvát alkalmazására, – ahol szükséges, azok ideális vegyítésére is, – jól használható módszereket mutat be.

A modulok külön, önállóan is elvégezhetők, a 2. modul elvégzéséhez azonban mindenképpen ajánlott, hogy a résztvevő pm módszertani ismeretekkel és legalább némi projekttapasztalattal – minimum résztvevőként – rendelkezzen.

 

2. modul (4.-6. nap): Személyes hatékonyság és vezetői készségek fejlesztése

A 2. modul gyakorlatorientáltan készíti fel a résztvevőt az ügyféllel, a cégvezetéssel, a beszállítókkal, a projekttagokkal és egyéb projektérintettekkel való megfelelő együttműködésre, illetve a vezetői feladatokra.

Fókuszpontok: érintettek (stakeholderek) kezelése, helyzetfüggő vezetés, hatékony kommunikáció, delegálás, döntéshozatal, problémamegoldás, konfliktuskezelés, stresszkezelés, motiválás, valamint mindezek mögött fontos alapként némi önismeret, illetve érzelmi intelligencia.

 

 

Jelentkezési űrlap

Térkép

Holmen Kft.

Tréner: Török Zoltán,PMP Cím:2141 Csömör Bitskey Gyula u. 23. Mobil:+36 30 924 6908 Email : ztorok@holmen.hu

Kapcsolat

Rólunk:

Képzéssel, fejlesztéssel, menedzsment tanácsadással foglalkozó cég vagyunk amely önállóan, valamint a szektor több, nagyobb, neves vállalkozásának partnereként működik évek óta sikeresen.

A tréninget tartja:

A tréninget 20 év projektmenedzsment szakmai gyakorlattal és több mint 16 éves pm tréneri tapasztalattal, Project Management Professional (PMP®) nemzetközi minősítéssel rendelkező szakember, tréner, coach tartja.

Az Ön véleménye

You must be bejelentkezve hozzászólás írása

Kapcsolódó események