Menü

Problémamegoldás

. Látogatás 723 alkalommal , 1 Mai látogatások

Kezdés: 2019.11.13
Befejezés: 2019.11.13
Időpont: 09:00 to 16:30

Helyszín: 1063 Budapest, Szív utca 20.

Leírás

Problémamegoldás

 

A  Problémamegoldás tréning célja a résztvevők probléma megoldó képességének komplex fejlesztése, a probléma kezelés professzionális technikáinak megismertetése és az alkalmazás gyakorlása.

Tréningünk  teljes, holisztikus szemlélettel ajánlja kezelni a bajokat, legyen szó munkahelyi problémákról, vagy éppen magánéleti gondokról. A folyamat szoros összefüggésben van a változáskezeléssel is, hiszen sok esetben a probléma nyomán változások állnak be, illetve tudatos javító-változtató intézkedések bevezetésére lehet szükség.

Problémamegoldás

 

Jelentkezési űrlap

* jelentése: kötelező mező

Üzenet, kérdés

Esemény rövid tájékoztató:

A tréning célja a résztvevők probléma megoldó képességének komplex fejlesztése, a probléma kezelés professzionális technikáinak megismertetése és az alkalmazás gyakorlása.

Jelentkezőként - illetve szervezet esetében a költségviselő képviseletében - igazolom, hogy a fenti esemény rövid tájékoztatót elolvastam és a részvételi feltételeket elfogadom, illetve az alábbi árat legkésőbb a tréning kezdete előtt 3 nappal banki utalással megfizetem a Holmen Kft. által emailben megküldött Díjbekérő szerint. *

Választott ár:

Közép és nagyvállalatok: 55 000 Ft+ÁfaKisvállalkozás vagy állami szektor: 40 000 Ft+ÁfaAlapítványok,egyesületek: 35 000 Ft+ÁfaMagánszemély: 30 000 Ft(Bruttó)

Magánszemélyek részére az ár tartalmaz egy 1 órás coaching-ot, melyet előre egyeztetett időpontban lehet igénybe venni.

Adatvédelmi Szabályzat és Adatkezelési Tájékoztató

Az Adatvédelmi Szabályzatot és Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

A Jelentkezem gomb megnyomásával igazolom, hogy jelen űrlapon megadott adataim tárolására engedélyt adok a weblap üzemeltetőjének.*

A Holmen Kft. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-103281/2016

 

Helyszín – Térkép

Holmen Kft.

Tréner: Török Zoltán,PMP Cím:2141 Csömör Bitskey Gyula u. 23. Mobil:+36 30 924 6908 Email : ztorok@holmen.hu

Kapcsolat

Rólunk:

Képzéssel, fejlesztéssel, menedzsment tanácsadással foglalkozó cég vagyunk amely önállóan, valamint a szektor több, nagyobb, neves vállalkozásának partnereként működik évek óta sikeresen.

A tréninget tartja:

Török Zoltán, 17 éves  projektmenedzsment és vezetési tanácsadói gyakorlattal rendelkező PMP vezető tanácsadó, projektmenedzser, tréner.

Az eseményhez tartozó fenti Jelentkezési űrlap kitöltésével vagy részletes számlázási adatok megadásával a ztorok@holmen.hu címen lehet jelentkezni.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó események