Menü

Stresszkezelés tréning

. Látogatás 1924 alkalommal , 1 Mai látogatások

Kezdés: 2017.08.10
Befejezés: 2017.08.11
Időpont: 09:00 to 17:00

Helyszín: 1149 Budapest, Pillangó park 7.

Leírás

Stresszkezelés tréning

 

Álljunk meg, szánjunk egy kis időt magunkra és pihenjünk, töltődjünk! Nem csak a környezetünkben élőkkel kell törődnünk, hanem saját magunkkal is! Tartsuk észben, hogy másokon is csak akkor tudunk segíteni, a munkahelyen és otthon csak akkor tudunk hosszútávon helytállni, ha egészségesek vagyunk! Ez mindenki érdeke!

Nyílt és céges stresszkezelés tréningjeink keretében olyan gyakorlatokat tanítunk résztvevőinknek, melyeket otthon, de némelyiket akár még a munkahelyen is önállóan vagy egyes esetekben kis segítséggel könnyen elvégezhetnek és amelyek nem vesznek sok időt igénybe.
Módszereinket a gyakorlatiasság jellemzi. Arra törekszünk, hogy a résztvevők egyszerű, de hatásos technikákat sajátítsanak el. A tanulást elméleti alapozás, hatásmechanizmus ismertetés segíti.

 

 

Helyszín – Térkép

Holmen Kft.

Tréner: Török Zoltán,PMP Cím:2141 Csömör Bitskey Gyula u. 23. Mobil:+36 30 924 6908 Email : ztorok@holmen.hu

Kapcsolat

Rólunk:

Képzéssel, fejlesztéssel, menedzsment tanácsadással foglalkozó cég vagyunk amely önállóan, valamint a szektor több, nagyobb, neves vállalkozásának partnereként működik évek óta sikeresen.

A tréninget tartja:

Török Zoltán, 17 éves  projektmenedzsment és vezetési tanácsadói gyakorlattal rendelkező PMP vezető tanácsadó, projektmenedzser, tréner.

Az eseményhez tartozó fenti Jelentkezési űrlap kitöltésével vagy  a ztorok@holmen.hu címen lehet jelentkezni.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó események