Menü

Célok elérése

. Látogatás 1930 alkalommal , 1 Mai látogatások

Kezdés: 2017.10.14
Befejezés: 2017.10.14
Időpont: 09:00 to 17:00

Helyszín: 1149 Budapest, Pillangó park 7.

Leírás

Célok elérése

 

Szervezetek esetében a tréning a résztvevő munkatársak önállóbb és hatékonyabb munkavégzését közvetlenül segíti. Ugyanakkor a  szervezeti hatékonyságot nem csak az egyes kollégák magasabb teljesítménye, hanem az általuk a többiek részére átadott tudás, munkamódszerek és a tanultak nyomán bevezetett változások is növelik.

Mindannyiunknak vannak céljai az életben. Te mit szeretnél elérni? Van életcélod? Megvan a recepted az élethez, megvan a forgatókönyved a céljaid eléréséhez?

Üzenetünk magánszemély érdeklődőknek:

Bármilyen életcéljaid, bármilyen kisebb-nagyobb célkitűzéseid vannak, tudunk segíteni abban, hogy közelebb kerülj az elérésükhöz. Olyan működő módszereket és megközelítést ismerhetsz  meg a tréningen, amely talán még azt is megváltoztatja jó irányban, ahogy a világra tekintesz, illetve megváltoztatja az élete

Jelentkezési űrlap

 

Helyszín – Térkép

Holmen Kft.

Tréner: Török Zoltán,PMP Cím:2141 Csömör Bitskey Gyula u. 23. Mobil:+36 30 924 6908 Email : ztorok@holmen.hu

Kapcsolat

Rólunk:

Képzéssel, fejlesztéssel, menedzsment tanácsadással foglalkozó cég vagyunk amely önállóan, valamint a szektor több, nagyobb, neves vállalkozásának partnereként működik évek óta sikeresen.

A tréninget tartja:

Török Zoltán, 17 éves  projektmenedzsment és vezetési tanácsadói gyakorlattal rendelkező PMP vezető tanácsadó, projektmenedzser, tréner.

Az eseményhez tartozó fenti Jelentkezési űrlap kitöltésével vagy  a ztorok@holmen.hu címen lehet jelentkezni.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó események