Menü

Mindfulness – Tudatos jelenlét

. Látogatás 2226 alkalommal , 1 Mai látogatások

Kezdés: 2020.08.15
Befejezés: 2020.08.15
Időpont: 10:00 to 16:00

Helyszín: 1063 Budapest, Szív utca 20.

Leírás

Mindfulness – Tudatos jelenlét

 

 

A meditáció áldásos hatásai az életminőségre manapság már közismertek. Mostanra már az üzleti élet szereplőinek nagyobb része is felismerte, hogy mennyire fontos az időleges kikapcsolás, a múlttal való túlzott foglalkozás és a jövő túltervezése helyett a jelenre fókuszált állapot, a jó közérzethez, a kreativitás kibontakoztatásához, a helyes döntések meghozatalához, a pozitív, alkotó légkör megteremtéséhez. Sok szervezet már elkezdte bevezetni, vagy fontolgatja a meditáció, illetve a mindfulness bevezetését munkatársai körében.

A mindfulness módszer a jelenben, itt és mostban levés természetes módszerét tanítja, egyfajta éber meditációs technika, amely felszabadítja ezzel a bennünk szunnyadó erőforrásokat. Stresszcsökkentő és gyógyító, természetes örömfokozó, kreativitás és teljesítmény növelő. Ebben a programban a mindfulness működési mechanizmusának elméletén túl, a gyakorlatban, többféle élethelyzetre is kipróbáljuk a módszert, megtanuljuk az alapjait, megtapasztaljuk az erejét.

Jelentkezési űrlap

 

Helyszín – Térkép

Holmen Kft.

Tréner: Török Zoltán,PMP Cím:2141 Csömör Bitskey Gyula u. 23. Mobil:+36 30 924 6908 Email : ztorok@holmen.hu

Kapcsolat

Rólunk:

Képzéssel, fejlesztéssel, menedzsment tanácsadással foglalkozó cég vagyunk amely önállóan, valamint a felnőttképzési szektor több  más vállalkozásának partnereként működik évek óta sikeresen.

A tréninget tartja:

Török Zoltán, 21 éves  projektmenedzsment és vezetési tanácsadói gyakorlattal rendelkező PMP vezető tanácsadó, projektmenedzser, tréner, akkreditált nemzetközi mindfuness tanárképzésben végzett tudatos jelenlét tanár.

Az eseményhez tartozó fenti Jelentkezési űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó események